-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 17 augustus 2012

Win een duoticket voor George Michael in Vorst


Op 11 september komt George Michael terug naar Vorst Nationaal met zijn Symphonica en wij mogen jou en je partner trakteren op een duoticket!Vorig jaar moest George Michael ten gevolge van een longontsteking een deel van zijn Orchestral tour schrappen. De toen geannuleerde concerten zijn nu opnieuw ingepland. En George Michael voegt met een simpele beweging enkele nieuwe concerten toe! Ook in ons land wordt opnieuw een concert gepland.

Vorig jaar moest George Michael ten gevolge van een longontsteking een deel van zijn Orchestral tour schrappen. De toen geannuleerde concerten zijn nu opnieuw ingepland. En George Michael voegt met een simpele beweging enkele nieuwe concerten toe! Ook in ons land wordt opnieuw een concert gepland.

Goed 20.000 fans woonden in 2011 al de shows van George Michael in het Antwerpse Sportpaleis en Vorst Nationaal bij. Heuglijk nieuws dus dat hij deze en andere fans opnieuw zal verwennen met Symhonica: The Orchestral Tour. De show is een echte must-see!

Wil jij gratis met 2 naar dit concert?
Speel dan mee op www.radio2.be of luister zaterdag naar De Topcollectie of maandagavond naar Zomertijd!

Ons ticket ligt al maanden klaar, maar dat houdt ons niet tegen om jullie toch nog ongeloofelijk warm te maken voor deze wedstrijd. Het is een unieke kans om een heel groot vocaal artiest aan het werk te zien/horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten