-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 17 augustus 2012

Optima Open Dag 1 Gemengd Dubbel









De winnaar van onze wedstrijd voor het duoticket van de Optima Open, bedankte ons met deze schitterende foto's. Bedankt Tani!
Foto's : Tania Christiaens


Niet te vergeten dubbelspel als afsluiter van de eerste dag van Optima Open 2012

De derde editie van het tennistoernooi Optima Open werd zonet afgesloten met een uitgelaten publiek in de tribune en met de zon als constante aanwezige in het mooie Knokke!
‘Wij zijn uiterst tevreden om zo’n enthousiast publiek te mogen ontvangen en ze hun talentrijke idolen zo te zien toejuichen, zegt Andy Hancock, toernooidirecteur van Optima Open. De aanwezigheid van deze klinkende namen in Knokke is toch een erkenning van de plaats die Optima Open inneemt in het internationale circuit van de ATP Champions Tour.’
Voor de eerste dag van het toernooi stonden er drie wedstrijden op het programma. Carlos Moya, winnaar van de vorige editie, speelde tegen de Zweed Thomas Enqvist. Deze laatste won de match met 3-6, 6-3, en 10-12 in de Champions tie-break.
De tweede match was al even spannend met op de court niemand minder Guy Forget en Goran Ivanisevic. De Kroaat schreef de overwinning uiteindelijk op zijn naam met een score van 6-2, 2-6 en een Champions tie-break van 10-8.
Het laatste duel van de dag was er eentje om niet meer te vergeten. Voor de eerste keer in de geschiedenis van Optima Open stonden er immers ook dames op het veld. In een gemengd dubbelspel gaven beide teams het beste van zichzelf maar uiteindelijk moesten Dominique Monami en Henri Leconte het onderspit delven voor het duo Appelmans en Mats Wilander met een score van 6-8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten