-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 30 augustus 2012

Showcase Nick & Simon @ Coca Cola Wilrijk

Ooit waren ze "gewoon" dikke vrienden van Jan Smit, intussen zijn ze een even groot Volendams exportproduct. Nick en Simon zijn succesvoller dan ooit en dat niet alleen in Nederland, ook België viel intussen voor de charmes van de twee knapperds. Het duo speelde in 2010 en 2011 in Hasselt, Gent en Antwerpen al voor volle zalen en de heren staan op 1 december 2012 in de Ethias Arena voor wat hun enige grote arena-concert van dit jaar zal zijn.

Op 21 september verschijnt STERKER, het vijfde album van Nick & Simon. De cd bevat 12 nieuwe tracks, waaronder ook de singels Vrij en Alles Overwinnen. Eén dag voor de release stellen de twee hun album reeds aan U voor tijdens een exclusieve Free Record Shop Live Showcase in Wilrijk.

Wie het album Sterker nu reeds reserveert bij Free Record Shop, ontvangt helemaal gratis en voor niet een duo-ticket voor deze Antwerpse Nick en Simon-avond. Om Uw dichtsbijzijnde FRS filaal te kennen, kan U surfen naar www.frs.be.
Het duo neemt uitgebreid de tijd om met alle fans op de foto te gaan en dat tussen 19u en 20u15. De showcase begint om 20u30 en duurt ongeveer tot 21u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten