-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 23 februari 2012

Ga voor Galop Tweede Editie

Net als vorig jaar zakken we op 3 maart af naar Flanders Horse Expo.

Tijdens de persvoorstelling komt u alles te weten over de tweede editie van Ga voor Galop, powered by Decathlon, een project waarbij de Vlaamse Liga Paardensport samen met haar clubs volwassenen in een periode van 5 weken de beginselen van het paardrijden wil aanleren. Speciale aandacht gaat naar de hele omkadering, want paardrijden is meer dan rijden alleen!

Carry Goossens is opnieuw peter en op 3 maart stelt hij deze editie voor aan pers en publiek. Bovendien gaan ook dit jaar tijdens het project een aantal bekende gezichten de uitdaging aan: Kelly Pfaff, Kürt Rogiers, Martine Jonckheere, Caroline Maes en Stefaan Lammens! Uiteraard is er mogelijkheid om de aanwezige BV’s na de voorstelling uit te nodigen voor de foto.

De voorstelling zal doorgaan om 15u00 in de hoofdpiste van Flanders Horse Expo, hal 1.
Meer info: www.gavoorgalop.be!

Flanders Horse Expo 2012, van 2 tot en met 4 maart in Flanders Expo Gent
Vlaanderens grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en paardliefhebber gaat dit jaar door van 2 tot en met 4 maart op Flanders Expo Gent. Uiteraard komen de klassieke ingrediënten van Flanders Horse Expo weer aan bod: een grote diversiteit aan standhouders, clinics, demonstraties, stamboekvoorstellingen, productvoorstellingen, seminaries, wedstrijden, etc. Voor het tweede jaar op rij gaan er ook de "Ghent Masters of Showjumping" door, een CSI** in het unieke kader van Flanders Horse Expo, die reeds op donderdag 1 maart van start gaat en waarvan de Grote Prijs gereden wordt op zaterdag 3 maart. Op competitievlak staat er verder ook nog de finale van de Flanders Indoor Mencup en van de E&L Bouwpartners Flanders Horseball Cup gepland en een nationale dressuurwedstrijd! Flanders Horse Expo 2012 wordt weer dé place to be van de paardenliefhebber. Meer info via
www.flanders-horse-expo.be !

2 opmerkingen:

  1. Mark Peetersfebruari 27, 2012

    Dit zou je pas moeten publiceren na de persvoorstelling. Je maakt dan grote kans om als enige medium aanwezig te zijn met exclusieve foto's voor de site. Dit had je misschien nog niet door. Ik zou het toch anders aanpakken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mark, we zitten al langer in deze wereld en het gaat ons echt niet om alles voor onszelf te houden. We delen graag en vinden het vooral fijn om reclame te maken voor een organisatie als "Ga voor Galop" etc. Het enige medium zijn we daar ook al lang niet meer hoor!

    BeantwoordenVerwijderen