-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 10 februari 2012

James Morisson signeert bij FRS in Brussel

Een internationale klepper als James Morrison ontmoeten, het is niet bepaald dagelijkse kost. Free Record Shop biedt je de unieke kans om deze topper van formaat hoogstpersoonlijk om een handtekening te vragen op vrijdag 9 maart in Brussel op het Muntplein.

Echte fans weten natuurlijk dat James diezelfde avond optreedt in een helaas uitverkochte AB. Voor zij die dus geen ticket konden bemachtigen, schijnt er nu licht aan het eind van de tunnel. James Morrison zal dan wel niet zingen in FRS, fans krijgen wel de kans om dichter bij hun idool te komen dan ze ooit hadden durven dromen.

Ideaal singeermateriaal is natuurlijk James Morrisons nieuwste cd The Awakening met hits als I wont let you go en Up. Natuurlijk is deze cd verkrijgbaar bij FRS.


James Morisson zal drie kwartier aanwezig zijn dus op tijd zijn is de boodschap. Place to be : FRS Muntplein Brussel 15.00h. Info : http://www.frs.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten