-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 13 februari 2012

Kerstconcert met Johnny Logan

Voor de 7de maal organisereert GOAL EVENTS vzw een concert in de SINT-LAURENTIUSKERK van ZELZATE. Op ZATERDAG 15 DECEMBER 2012 brengen ze “mister Eurovision” JOHNNY LOGAN naar Zelzate! In de sfeervolle centrumkerk en net voor Kerst zal het ongetwijfeld een onvergetelijk concert worden.

Meer dan 100 kinderen van de jeugdkoren van Belzele, Kluizen, Evergem en Lovendegem zullen er de sfeer vanaf 19.00 uur meteen weten in te brengen. Als voorprogramma brengen ze een heus popconcert! Daarbovenop kunnen jullie, met mezzosopraan Marleen Iterbeke, ook genie­ten van talent van eigen, Zelzaatse, bodem!

JOHNNY LOGAN brengt ons nadien een UNIEK KERSTCONCERT, waarbij hij begeleid wordt door de Golden Bis Band en zijn broer. Alle info vind je op de website van goalevents :
www.goalevents.be.

Hun succesvolle VIP formule blijft natuurlijk ook dit jaar behouden!
Naast de beste plaatsen, vooraan het podium, word je na het concert in de Raadszaal van het gemeentehuis van Zelzate verwacht. Heerlijke culinaire hapjes en dranken worden daar aan onze VIP gasten aangeboden. Ook deze tickets zijn beperkt in aantal en kunnen online gereser­veerd worden. Wees er tijdig bij!

De opbrengsten van deze organisatie gaan al­weer naar een, nog te bepalen, goed doel.
Hopende u, uw familie en vrienden opnieuw tal­rijk te mogen begroeten,
Frank, Guy, Patrick, Joris, Silvana, Sylvie, Ste­ven en alle andere medewerkers van GOAL EVENTS vzw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten