-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 9 februari 2012

Kommil Foo - Breken

Alvorens hun tournee officieel af te trappen, reizen de broers Walschaerts de echt toffe zalen van van Vlaanderen rond om de fans te vergasten op een try out. Gisteren was Herentals aan de beurt. Al bij het binnenkomen zie je een diversiteit van mensen die je bij andere voorstellingen niet ziet. Overal waar ze komen, elke zaal die ze aandoen, overal hangt het bordje "uiverkocht" aan de deur.

Bij iedere nieuwe show verrassen Mich en Raf weer door hun "wanna be" lichte humor. Het voelt steeds als erg luchtig maar achter iedere grap, iedere tekst zit een meer doordachte betekenis die je op weg naar huis mee in je achterzak neemt. Dit is geen grapje en grolletje, dit zijn levenswijsheden. Ik geloof wel in hun genetische blend maar vind het dan ook weer te makkelijk om daaraan al hun talenten op te hangen.

De voorstelling Breken kan voor mij ondergebracht worden in een paar steekwoorden : eenzaamheid, verdriet, levenskunst en vriendschap. Zij verwoorden het zelf eerder als : een man in duizend stukken gebroken, in "frellen vaneen", opgeveegd en in een stekkendooseke gestoken. Het antwoord op hun vraag : hoe krijg je een man in een lucifersdoosje? Het is zoals steeds weer heel eerlijk en je kan je herkennen in de vaak pijnlijke kleindagelijkse situaties.

Laten we gewoonweg veel zorg dragen voor degenen die we lief hebben tot we allemaal de pijp uitgaan.

Meer info : http://www.kommilfoo.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten